Kırtasiye, Hırdavat ve Temizlik Malzemesi Alım İhalesi Yaklaşık Maliyet Çalışması

Üniversitemiz ve bağlı birimlerinin ihtiyaçları doğrultusunda alınması planlanan kırtasiye, hırdavat ve temizlik malzemesi açık ihale usulü ile satın alınacaktır. Yaklaşık maliyetin tespitinde kullanılmak üzere ekte yer alan malzeme listesi ve teknik şartnameye göre fiyatlandırmanın yapılarak 19.02.2021 tarihi mesai saati bitimine kadar İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’na bildirilmesi rica ederiz.

Malzeme listesi ve 1 nolu yaklaşık maliyet tablosu için tıklayınız.(Kırtasiye,temizlik malzemesi)

Malzeme listesi ve 2 nolu yaklaşık maliyet tablosu için tıklayınız.(Hırdavat malzemeleri)

Teknik şartnameler için tıklayınız.(Kırtasiye,temizlik malzemesi)

Teknik Şartname için tıklayınız.(Hırdavat malzemeleri)

Not: Yaklaşık maliyet tablosu excel formatında doldurularak [email protected] adresine gönderilecektir.

08 Şubat 2021
1.798 kez görüntülendi