3009 ADET 3009 KALEM KİTAP SATIN ALACAKTIR.
Samsun Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı için basılı yayın-kitap satın alınması amacıyla ihale yapılacaktır. İKN:2024/440003 İhale Tarihi:22.04.2023 Saat 10.30 Ekap yayın tarihi:01.04.2024
83 Kalem Elektrik Sarf Malzeme Alımı
83 Kalem Elektrik Sarf Malzeme Alımı, Teklif Mektubu ve Teknik Şartname İçin Tıklayınız.
28 Kalem Temizlik Malzemesi Alımı
28 Kalem Temizlik Malzemesi Alımı, Teklif Mektubu ve Teknik Şartname İçin Tıklayınız.
120 Gr A4 Fotokopi Kağıdı
120 Gr A4 Fotokopi Kağıdı, Teklif Mektubu ve Teknik Şartname İçin Tıklayınız.
KÜL FIRINI  SATIN ALINACAKTIR
Üniversitemiz Biyomedikal Mühendisliği bölümünün ihtiyacı olan kül fırını doğrudan temin yöntemiyle satın alınacaktır. Teklif Mektubu ve Teknik Şartname için tıklayınız.
Zebra Perde Alımı
Zebra Perde Alımı, Teklif Mektubu ve Teknik Şartname İçin Tıklayınız.
SSD ve RAM Alımı
SSD ve RAM Alımı, Teklif Mektubu ve Teknik Şartname İçin Tıklayınız.
Çim Tohumu Alımı
Çim Tohumu Alımı, Teklif Mektubu ve Teknik Şartname İçin Tıklayınız.
Güvenlik Üniforma Alımı
Güvenlik Üniforma Alımı, Teklif Mektubu ve Teknik Şartname İçin Tıklayınız.
L Köşebent Alımı
L Köşebent Alımı, Teklif Mektubu ve Teknik Şartname İçin Tıklayınız.
Hırdavat ve Elektronik Sarf Malzeme Alım İhalesi Yaklaşık Maliyet Çalışması
Üniversitemiz birimlerinin ihtiyacı olan hırdavat ve sarf malzemeleri ihale yöntemi ile satın alınacaktır. İhalenin yaklaşık maliyetine esas teşkil etmek üzere fiyatlarınızı ekteki tabloya yazarak 18.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar iletmeniz hususunda; Bilgilerinizi ve gereğini rica ederiz. Malzeme Listesi için tıklayınız Teknik Şartname için tıklayınız.
Üniversitemiz Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin ihtiyacı olan malzemeler ihale yöntemi ile satın alınacaktır. İhalenin yaklaşık maliyetine esas teşkil etmek üzere fiyatlarınızı ekteki tabloya yazarak 14.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar iletmeniz hususunda; Bilgilerini ve gereğini rica ederiz. Malzeme Listesi için tıklayınız. Teknik Şartname için tıklayınız.